Beoordelingen van Trev’s Soep & Smullokaal Bussum

Recente recensies van Trev’s Soep & Smullokaal Bussum

5 sterren na 21 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer verrukkelijk!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soepen waren beide super smaakvol!! En salade simpel maar heel lekker! Echt zo blij met dit adres.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Om 08.30 uur besteld voor 5 dagen en om 09.30 uur opgehaald. En net als altijd is het weer allemaal even lekker. Gezond en makkelijk voor een goeie prijs. Een echte aanrader.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als alles zo zeker was als de kwaliteit van Trev, dan zou twijfel niet meer bestaan.

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Wow we zijn SOEPER SPRAKELOOS ☺️ Dank je wel!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker! Wederom hebben wij weer gesmuld van verschillende soepjes en overheerlijke flatbreads!

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:SOEPERDANK Aaf! Top dat jullie gesmuld hebben! Tot soep!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke soepen en vriendelijke service, zo attent dat er wat leuks op de soepbakjes en zakje staat😃

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Dank je wel voor je SOEPER complimenten!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, vers en heel erg lekker!

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:SOEPER dank je wel voor je mooie beoordeling!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Thaise soep met broodjes en het flatbread was ook super en zeker voor herhaling vatbaar! Gezonde variant op iets laten bezorgen!

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:SOEPER dank je wel! Wij zijn ook trots dat we een mooi alternatief kunnen bieden voor take-away! Heel fijn om te horen dat je genoten hebt van je bestelling! 🙏🏻

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Dank voor je mooie beoordeling & graag tot soep!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:SOEPERFIJN om te horen!! Dank je wel Marina

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Zoals altijd. Netjes bezorgd door nette bezorger. Fijn dat je via de mail op de hoogte gehouden wordt van tijd van aankomst.

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Wat goed om te horen! Dank je wel! 😊 We hebben je complimenten ook doorgegeven aan onze SOEPER BEZORGER! Tot soep!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Dank je wel voor deze 5 SOEPER sterren!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soep(en), vers bereid, smaakvol en ook nog eens thuisbezorgd. Zo is thuiswerken een stuk lekkerder!

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Yeah dat vinden wij SOEPER om te horen! Dank!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd lekker en gezond bij Trev en Eva. Vanaf het eerste uur klant en dat zie ik niet snel veranderen.

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Wat een mooie complimenten, dank je wel! We zijn SOEPERBLIJ & dankbaar voor je trouwe komst bij Soep!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:SOEPER bedankt voor deze mooie 5-sterren!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen wekelijks bij Trev, en elke keer weer heerlijk, van de soepen tot aan de broodjes en salades! Soeper blij met jullie!

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Dank je wel!! Heel fijn om te lezen 🤗 Wij zijn ook SOEPERBLIJ met jullie trouwe steun! Dank! Tot soep!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker gegeten! Heerlijk soepje en een salade! Veel dank en tot snel weer!

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Wat SOEPERFIJN om te lezen! Dank je wel Esther! Tot soep!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd snel geleverd. Soep lekker heet en heel goed van smaak. Flatbread met Serrano ham super lekker

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Fijn om te horen dat we snel geleverd hebben & dat de soep goed warm was. Daar doen wij ook ons uiterste best voor! SOEPER dat je genoten hebt van de flatbread serranoham! Wist je dat de we flatbreads in 4 varianten op de kaart hebben staan? Allemaal om te smullen vinden wij! Soeper dank, Mu & graag tot de volgende keer! Trev’s Soep

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Alle soepen zijn aan te raden en flatbread is heerlijk!

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Dank voor je SOEPER beoordeling Merve! Tot soep!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer erg lekker! Wel jammer dat er dit keer geen broodje bij de soep zat...

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Dank voor je SOEPER beoordeling! En wat stom van ons dat we de broodjes vergeten waren 🙈! Excuses daarvoor! We gaan er weer extra goed opletten. Mocht er in de toekomst weer een keer iets missen (wat we natuurlijk niet hopen 😉) bel ons dan via de winkel 035-6315155 dan kunnen we het direct oplossen! Fijne dag, tot soep of tot je voordeur! Trev’s Soep

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De soepen waren heerlijk en vol van smaak en keurig op temperatuur bij de bezorging. Bij elk kommetje soep werd een broodje bij geserveerd wat een smakelijke aanvulling is. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Dank voor deze SOEPER beoordeling!