Beoordelingen van Trev’s Soep & Smullokaal Bussum

Recente recensies van Trev’s Soep & Smullokaal Bussum

5 sterren na 104 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Het is echt allemaal heerlijk!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van het heerlijke eten. De snelle bezorging was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fantastisch!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soepen waren heerlijk, net als de onovertroffen couscous. Altijd een feest.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord fantastisch! Super vers, super lekker. Zeer vriendelijke bezorger en perfect op tijd. En dit was niet de 1e keer dat ik had besteld. Iedere x weer perfect

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gesmuld van de snert!!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soepen! Recent de thaise noedel, kokos spinazie & indiase linzensoep laten bezorgen. Allemaal even lekker. En top bezorgservice! Veel dank! Wij blijven bestellen!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Oosterse salade zou iets minder waterig kunnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Vooral genoten van de knolselderij soep.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord: HEERLIJK! En op tijd en goed warm bezorgd. Echt gesmuld!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Trev's Soep stelt ons nooit teleur. Vandaag de spinazie kokossoep gehaalt die weer erg in de smaak viel! Ook de bezorger was ontzettend vriendelijk en het werd snel geleverd.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top soep!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse soepen en salades gehaald vandaag! Aanrader.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk eten. Met smaak voorbereid.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gember soepje, couscoussalade en stukje notenkoek als dessert 👌👌👌

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Exact op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Heel lief wat extra's gekregen, we gaan hier zeer zeker vaker bestellen.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker! Staat op tijd klaar zodat je het lekker warm kunt ophalen. Trev's soep is altijd een aanrader. Niet alleen voor soep maar zeker ook voor de tosti's.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Marokkaanse soep en avocado flatbread waren erg lekker en we hebben ook erg genoten van de gember walnoten koek die gratis bij de bestelling zat. Dat is een echte aanrader. Daarnaast was de levering ook snel!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en leukste bezorgster

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig lekker, gezond en ook nog eens prettig geprijsd. Soepen zijn top, maar ook de salades gevarieerd en super lekker. Zo fijn om dít te kunnen bestellen als je zelf geen zin of tijd hebt om te koken... en dan ook nog eens altijd geserveerd of gebracht met een smile. Kortom: toptent!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal echt super blij met Trev's. Ook nu was het heel lekker, maar de soep maat m was helaas precies dezelfde grootte als de maat s :( Ook de zoete aardappelsalade was in tegenstelling tot onze eerdere ervaring nu vooral veel rucola en weinig zoete aardappel. Jammer!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en soeper lekker weer!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijke maaltijden van Trev! Wat een smaak, alles heerlijk en gezond bovendien. We hebben enorm genoten, en mijn ouders waren ook onder de indruk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een top zaak! Altijd super!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en stipt op tijd bezorgd!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Indiase linzensoep

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers, warm en heerlijk! Daarbij een super service. Heb eens per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst en zij hebben alsnog free of charge de juiste bestelling gebracht. Ongelofelijk, toch echt gebeurd.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ha Eva èn Trevor, alles was heerlijk, de kids en ik hebben gesmuld! Het enige mindere puntje is dat ik had gevraagd om een salade zonder rode pepers omdat ik niet zo goed tegen scherp eten kan, maar er toch rode peper in de salade zat.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, perfect op tijd, hete soep en enthousiaste bezorgers. Super top!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel erg lekker, service ook top

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk. Voor het eerst laten bezorgen ook dat is een aanrader, alles prima warm (zelfs heet).

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top en vers!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel veel dat Trev's bezorgt. Snelle levering en de soep was weer heerlijk.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere broodjes en snelle bezorging! Ik ga de volgende keer een soepje en salade bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De soep was heerlijk En ideaal alles zat er bij

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pinda en linzensoep!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor en soepel snel!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon belachelijk lekker! Punt. Als de taugé nog knapperig is bij aankomst, maak je mij heel gelukkig. En altijd te vroeg bezorgen, nooit te laat. Toppers!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, we konden er weer tegenaan!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Constant goede kwaliteit. Heerlijke soepen en Focaccia’s. Fijn vega. Idealiter heb ik de kokos/spinaziesoep ook vega! :-)

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al verschillende keren besteld en verliefd op de flatbreads geworden!! En wat een heerlijke couscous ook..de soep wist ik al;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Gaan we vaker doen

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele fijne service. Mn bestelling stond keurig op tijd klaar. Heel vriendelijk en enthousiast personeel en heerlijk eten

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heerlijk!!!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk soepje met een salade voor mij en mijn klant. Echt een lekkere lunch! Dank!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de erwtensoep als het flatbread met humus en groenten was erg lekker. De bezorging was ook prima en snel. Aanrader!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen zin in koken vandaag. Weer genoten van de erwtensoep. Top service.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn zoon heeft lopen smullen van de erwtensoep! De flatbreads met paddenstoelen en de ander met avocado waren weer super lekker. Elke keer weer genieten van een smaakexplosie.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topfood

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top as always

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een feest om gezond eten te kunnen bestellen in Bussum. Zo smaakvol! Salade, soep, flatbread & drankje. Allemaal top! We bestellen heel erg snel weer!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer geweldig ! Pinda soep erg lekker en smakelijk. En zeer vriendelijke sevice .Thanks

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de couscous salade en hebben zitten smullen!! Wat een overheerlijke salade! Dat gaan wij vaker doen!!! En de bestelling werd ruim voor de aangegeven tijd bezorgd, echt super!!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pindasoep & Tomatensoep waren heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en heeeeerlijke salade en soep! Was (weer) smullen!!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer voortreffelijk!😋

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soepen, het smaakte weer geweldig leker👌

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Één woord: HEERLIJK! (Italiaanse tomatensoep, knolselderijsoep, tosti hamkaas en couscous salade met feta)

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk flatbread met avocado en pesto

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde noodlesoep met kip bleek vegetarisch te zijn geworden :-). Kan het zijn dat de porties kleiner geworden zijn? Wij hebben bijvoorbeeld de indruk dat de medium nu de maat heeft die voorheen als small aangeduid werd. Misschien is het een idee om de grootte van de soepporties in ml te vermelden op het bestelformulier. Verder was alles weer heerlijk!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thaise noodlesoep en Oosterse salade voor de lunch, heerlijk! Een aanrader!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk lunch besteld bij Trev’s soep. Soep en broodjes waren top! Komende weken gaan we vaker bestellen!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere soepen en heerlijke salades. Favoriet; de tuna melt & Thaise noodles salade

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere soep! Echt top en super snelle levering! Dank jullie wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Tasty and friendly service as always!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten ! Verse broodjes, perfecte soep en couscous salade ! En zeer aardige mensen die service op plek 1 hebben staan.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spinazie kokos onze favoriet! Super met bestel service nu

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soepen, salades en broodjes. Fijn als je wilt laten bezorgen en ook nog eens gezond wilt eten. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer verrukkelijk!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soepen waren beide super smaakvol!! En salade simpel maar heel lekker! Echt zo blij met dit adres.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Om 08.30 uur besteld voor 5 dagen en om 09.30 uur opgehaald. En net als altijd is het weer allemaal even lekker. Gezond en makkelijk voor een goeie prijs. Een echte aanrader.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als alles zo zeker was als de kwaliteit van Trev, dan zou twijfel niet meer bestaan.

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Wow we zijn SOEPER SPRAKELOOS ☺️ Dank je wel!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker! Wederom hebben wij weer gesmuld van verschillende soepjes en overheerlijke flatbreads!

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:SOEPERDANK Aaf! Top dat jullie gesmuld hebben! Tot soep!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke soepen en vriendelijke service, zo attent dat er wat leuks op de soepbakjes en zakje staat😃

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Dank je wel voor je SOEPER complimenten!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, vers en heel erg lekker!

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:SOEPER dank je wel voor je mooie beoordeling!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Thaise soep met broodjes en het flatbread was ook super en zeker voor herhaling vatbaar! Gezonde variant op iets laten bezorgen!

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:SOEPER dank je wel! Wij zijn ook trots dat we een mooi alternatief kunnen bieden voor take-away! Heel fijn om te horen dat je genoten hebt van je bestelling! 🙏🏻

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Dank voor je mooie beoordeling & graag tot soep!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:SOEPERFIJN om te horen!! Dank je wel Marina

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Zoals altijd. Netjes bezorgd door nette bezorger. Fijn dat je via de mail op de hoogte gehouden wordt van tijd van aankomst.

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Wat goed om te horen! Dank je wel! 😊 We hebben je complimenten ook doorgegeven aan onze SOEPER BEZORGER! Tot soep!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Dank je wel voor deze 5 SOEPER sterren!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soep(en), vers bereid, smaakvol en ook nog eens thuisbezorgd. Zo is thuiswerken een stuk lekkerder!

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Yeah dat vinden wij SOEPER om te horen! Dank!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd lekker en gezond bij Trev en Eva. Vanaf het eerste uur klant en dat zie ik niet snel veranderen.

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Wat een mooie complimenten, dank je wel! We zijn SOEPERBLIJ & dankbaar voor je trouwe komst bij Soep!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:SOEPER bedankt voor deze mooie 5-sterren!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen wekelijks bij Trev, en elke keer weer heerlijk, van de soepen tot aan de broodjes en salades! Soeper blij met jullie!

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Dank je wel!! Heel fijn om te lezen 🤗 Wij zijn ook SOEPERBLIJ met jullie trouwe steun! Dank! Tot soep!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker gegeten! Heerlijk soepje en een salade! Veel dank en tot snel weer!

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Wat SOEPERFIJN om te lezen! Dank je wel Esther! Tot soep!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd snel geleverd. Soep lekker heet en heel goed van smaak. Flatbread met Serrano ham super lekker

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Fijn om te horen dat we snel geleverd hebben & dat de soep goed warm was. Daar doen wij ook ons uiterste best voor! SOEPER dat je genoten hebt van de flatbread serranoham! Wist je dat de we flatbreads in 4 varianten op de kaart hebben staan? Allemaal om te smullen vinden wij! Soeper dank, Mu & graag tot de volgende keer! Trev’s Soep

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Alle soepen zijn aan te raden en flatbread is heerlijk!

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Dank voor je SOEPER beoordeling Merve! Tot soep!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer erg lekker! Wel jammer dat er dit keer geen broodje bij de soep zat...

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Dank voor je SOEPER beoordeling! En wat stom van ons dat we de broodjes vergeten waren 🙈! Excuses daarvoor! We gaan er weer extra goed opletten. Mocht er in de toekomst weer een keer iets missen (wat we natuurlijk niet hopen 😉) bel ons dan via de winkel 035-6315155 dan kunnen we het direct oplossen! Fijne dag, tot soep of tot je voordeur! Trev’s Soep

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De soepen waren heerlijk en vol van smaak en keurig op temperatuur bij de bezorging. Bij elk kommetje soep werd een broodje bij geserveerd wat een smakelijke aanvulling is. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Dank voor deze SOEPER beoordeling!