Beoordelingen van Trev’s Soep & Smullokaal Bussum

Recente recensies van Trev’s Soep & Smullokaal Bussum

5 sterren na 189 reviews

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soep, zoals altijd!, en gloeiend heet bezorgd! Zelfs de flatbread was nog lekker warm :)

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim half uur te laat. Besteld voor 12:15 om tussen twee afspraken door even samen te kunnen lunchen. Eten was er om 12:50. Hadden nog precies 10 minuten om snel naar binnen te werken. Echt jammer. Kwaliteit goed. Hoewel Tuna Melt door warmte helemaal zacht was geworden. Niet echt geschikt voor bezorging. Flatbread en salade erg lekker. Zou ik zeker nog een keer bestellen. Maar dan moet het wel volgens planning bezorgd worden.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat lekker allemaal zeg! Wij zijn fan! En bezorging ook top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze week voor 2e keer besteld. Heerlijk gegeten. Soepen, salades en tosti's. Het is allemaal erg lekker.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk ! Wat een verwennerij , niet koken en heerlijk aan t soepje op de juiste tijd 😃

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijke soep gegeten en fantastisch lekker plat brood erbij en precies op tijd geleverd!!!!!!

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topservice, altijd, flexibel, vriendelijk, punctueel👌

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere soep en fijne salade. goed op tijd geleverd.

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam precies op de tijd zoals ik had aangevraagd. Heerlijke soep , de Italiaanse tomatensoep. En ook de salade couscous met kip was uitermate heerlijk!

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soep en salade gegeten zoals altijd !! Super snelle bezorging en uiterst vriendelijke bezorgster. En de lekkerste Blueberry cake niet te vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom voortreffelijke soep!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: heel erg lekker en op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer weer super vers en heerlijk! Heb nu al vele malen besteld maar nog nooit teleurgesteld. Top aanrader!!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch wederom. Flatbread serrano en thaise noodle soop. Elke keer weer een traktatie. Kwaliteit top, smaak top en super vers! Echt een aanrader en op onze favo lijst.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

T was weer heerlijk. Alleen jammer als je via de i-phone wil bestellen je niet alle soepen kunt zien

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima soepen: goed van smaak en snel bezorgd! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd prima op tijd en goed warm bezorgd. De smaak van zowel de soep, de tosti en het flatbread was weer heerlijk

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! De soep en de salades waren heerlijk. Alles stond op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk niks, maar dan ook niks op aan te merken! Een dikke 10 met een griffel verdiend. Mijn complimenten. Alles smaakte heerlijk!!! Tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Spinazie en thaise soep heerlijk van smaak, lekker pittig. De tomatensoep viel tegen, smaakte waterig. Niet opgegeten.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit, kón iets warmer) Vriendelijke bezorging

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet alleen de soep maar ook de maaltijdsalade is top. Stipt op het afgesproken tijdstip konden we genieten van lekker thuis menu!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Kokos spinaziesoep: absolute aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De THaise noodle soep was goddelijk lekker. Zoals altijd geweldig gedaan. Op tijd en warm bij ons thuis gebracht. Volgende week weer!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker en goede service

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soep & salade. Supersnelle bezorging 🚚

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt gewoon heerlijk! En snel geleverd. Ik ga snel weer bestellen.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker en vers! Fijn om deze gezonde optie te hebben in Bussum.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Het flatbread met avocado en spinazie is verrukkelijk! Ook de pinda soep, die we voor de 1e keer namen, vonden we heerlijk. En de zoete aardappel salade was boven verwachting goed! Wat een lekkere combi van ingrediënten. Het eten werd vlot bezorgd.

, 23-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse lunch op tijd bezorgd! Topservice 👍🏼

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de soepen als de flatbreads waren erg smaakvol! De salades zijn ook echt overheerlijk. De bezorging kwam ook op de afgesproken tijd.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep was zoals altijd heerlijk, alleen er zaten helemaal geen kleine broodjes bij ondanks dat ik nog extra broodjes had besteld.... jammer

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:OEPS Pieter dat is helemaal niet de bedoeling! Excuses! We hebben je een privé berichtje gestuurd! Eva

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke mensen ook!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zoals bij voorgaande bestellingen weer erg smaakvol en goed op temperatuur. Dit keer was de uiterst vriendelijke bezorger er echt precies op de gevraagde tijd, netjes.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdens een online meeting je lunch bezorgd krijgen en meteen aansluitend lekker kunnen eten, dat dus! En dan ook nog écht lekker & gezond! Via de mail netjes op de hoogte gehouden van de verwachte bezorgtijd. Erg fijn!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! En de service super vriendelijk en snel!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We normally always love all your food and the flatbread was excellent as always, but I have to say that the sauce on the salad was incredibly (basically uneatable) sweet - the salad in itself was tasty and fresh, but that sauce was really like sugar water.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snelle bezorging & erg lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit. Consistentie ook altijd hetzelfde. Hete soep en vers brood. Jammie gewoon geen andere woorden!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vers eten

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien een idee om de hoeveelheid te vermelden bij de maten van de soep. Ik kon het nergens vinden en mede daardoor eigenlijk te weinig gegeten van de super lekkere soep.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en exact op de bestelde tijd bezorgd! Helemaal goed!👍👌

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Warme flatbread met gegrilde groentes was supergoed. Heerlijke vullende Marokkaanse soep erbij Meenemen naar een plekje in de zon buiten en je hebt weer even een nieuwe invulling van een corona-avondje ‘uit’

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk om 's avonds thuis te komen en een lekker soep en couscous salade te kunnen bestellen. De paddenstoelensoep is echt een aanrader! Alles lekker vers en gezond!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mmm...heerlijk! De soep was weer helemaal zoals we van jullie gewend zijn. We hebben genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zou de soep zelf minder zout maken.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen tegenwoordig wekelijks bij jullie. De soep is altijd heerlijk, waardoor het opviel deze keer dat de kokos spinaziesoep echt anders was. Heel waterig en flauw. Niet de smaak die we van jullie soepen gewend zijn. Ik heb dit ‘s avonds ook telefonisch doorgegeven.

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Beste Marte, wat fijn dat je ons even gebeld hebt, want daardoor konden wij direct constateren dat je helemaal gelijk had. Per abuis waren niet alle ingrediënten nog toegevoegd aan de Kokos Spinazie soep die jij ontvangen hebt. Gelukkig weet je hoe lekker die moet smaken! Nogmaals SOEPER SORRY! We hebben je ook even een privé mailtje gestuurd met een goedmakertje ☺️ Tot soep! Gr Trev

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging zou een uur duren en dat vond ik al heel lang, dus des te teleurgestelde was ik dat het nog meer dan een half uur langer duurde voordat de broodjes uiteindelijk kwamen. Mijn gast was net vetrokken...

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Beste Rolina, We begrijpen je teleurstelling SOEPERGOED! Wij streven naar bezorgtijd van max. 45 min. Dus 1,5 uur is echt veel te lang & zeer uitzonderlijk! We hopen natuurlijk wel dat je ons een 2de kans geeft & hebben je ook een privé-berichtje gestuurd met een goedmakertje 😇 Tot soep! Groet, Trev

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, smaakvol, warm en snel bezorgd

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent as always

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, aardige bezorger en precies op tijd. Snel weer bestellen!:)

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ALTIJD genieten! Soeper lekker.... écht een verwennerij!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere soepen, vol van smaak met heerlijke salades.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en hele goede service! Wij zijn erg tevreden!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals iedere keer waren de soepen weer heerlijk! De salades en broodjes zijn ook altijd erg goed. Het eten is altijd netjes verpakt en van hoge kwaliteit. Als je afhaalt, staat je bestelling altijd netjes en warm klaar. Personeel is altijd vrolijk en vriendelijk. Echte aanrader voor wie Trev's soep nog niet kent.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en gezond!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van onze f avo's, heerlijke soep, salades, tosti's en vegetarische keuzes. En o ja, alle horeca had gewoon open moeten blijven!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk soepje en de couscoussalade was weer subliem!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Regelmatig bestel ik bij Trev's SOEP en het is altijd lekker en altijd bezorgd binnen de aangegeven tijd. Echt een aanrader! De tunamelt tosti op spelt brood is een echte favoriet voor naast de heerlijke soep, yummie

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer top! Als altijd:)

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Snelle bezorging en heerlijk gegeten

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd, super vers en mega lekker! Gewoon top!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammie

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was zoals altijd weer heerlijk!!😋

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij Trev's is het altijd lekker! Heerlijk om met dit mooie weer een ommetje te maken om een heerlijke lunch op te halen😊

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd! Pompoensoep en de bietensalade waren heerlijk!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De soepen zijn altijd héérlijk.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top van Trev Soep!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een couscous salade om een Moord voor te doen;-)

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De soep was heerlijk, lekker broodje erbij en precies op tijd klaar.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is echt allemaal heerlijk!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van het heerlijke eten. De snelle bezorging was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fantastisch!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soepen waren heerlijk, net als de onovertroffen couscous. Altijd een feest.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord fantastisch! Super vers, super lekker. Zeer vriendelijke bezorger en perfect op tijd. En dit was niet de 1e keer dat ik had besteld. Iedere x weer perfect

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gesmuld van de snert!!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soepen! Recent de thaise noedel, kokos spinazie & indiase linzensoep laten bezorgen. Allemaal even lekker. En top bezorgservice! Veel dank! Wij blijven bestellen!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Oosterse salade zou iets minder waterig kunnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Vooral genoten van de knolselderij soep.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord: HEERLIJK! En op tijd en goed warm bezorgd. Echt gesmuld!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Trev's Soep stelt ons nooit teleur. Vandaag de spinazie kokossoep gehaalt die weer erg in de smaak viel! Ook de bezorger was ontzettend vriendelijk en het werd snel geleverd.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top soep!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse soepen en salades gehaald vandaag! Aanrader.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk eten. Met smaak voorbereid.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gember soepje, couscoussalade en stukje notenkoek als dessert 👌👌👌

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Exact op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Heel lief wat extra's gekregen, we gaan hier zeer zeker vaker bestellen.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker! Staat op tijd klaar zodat je het lekker warm kunt ophalen. Trev's soep is altijd een aanrader. Niet alleen voor soep maar zeker ook voor de tosti's.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Marokkaanse soep en avocado flatbread waren erg lekker en we hebben ook erg genoten van de gember walnoten koek die gratis bij de bestelling zat. Dat is een echte aanrader. Daarnaast was de levering ook snel!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en leukste bezorgster

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig lekker, gezond en ook nog eens prettig geprijsd. Soepen zijn top, maar ook de salades gevarieerd en super lekker. Zo fijn om dít te kunnen bestellen als je zelf geen zin of tijd hebt om te koken... en dan ook nog eens altijd geserveerd of gebracht met een smile. Kortom: toptent!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal echt super blij met Trev's. Ook nu was het heel lekker, maar de soep maat m was helaas precies dezelfde grootte als de maat s :( Ook de zoete aardappelsalade was in tegenstelling tot onze eerdere ervaring nu vooral veel rucola en weinig zoete aardappel. Jammer!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en soeper lekker weer!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijke maaltijden van Trev! Wat een smaak, alles heerlijk en gezond bovendien. We hebben enorm genoten, en mijn ouders waren ook onder de indruk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een top zaak! Altijd super!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en stipt op tijd bezorgd!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Indiase linzensoep

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers, warm en heerlijk! Daarbij een super service. Heb eens per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst en zij hebben alsnog free of charge de juiste bestelling gebracht. Ongelofelijk, toch echt gebeurd.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ha Eva èn Trevor, alles was heerlijk, de kids en ik hebben gesmuld! Het enige mindere puntje is dat ik had gevraagd om een salade zonder rode pepers omdat ik niet zo goed tegen scherp eten kan, maar er toch rode peper in de salade zat.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, perfect op tijd, hete soep en enthousiaste bezorgers. Super top!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel erg lekker, service ook top

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk. Voor het eerst laten bezorgen ook dat is een aanrader, alles prima warm (zelfs heet).

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top en vers!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel veel dat Trev's bezorgt. Snelle levering en de soep was weer heerlijk.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere broodjes en snelle bezorging! Ik ga de volgende keer een soepje en salade bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De soep was heerlijk En ideaal alles zat er bij

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pinda en linzensoep!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor en soepel snel!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon belachelijk lekker! Punt. Als de taugé nog knapperig is bij aankomst, maak je mij heel gelukkig. En altijd te vroeg bezorgen, nooit te laat. Toppers!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, we konden er weer tegenaan!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Constant goede kwaliteit. Heerlijke soepen en Focaccia’s. Fijn vega. Idealiter heb ik de kokos/spinaziesoep ook vega! :-)

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al verschillende keren besteld en verliefd op de flatbreads geworden!! En wat een heerlijke couscous ook..de soep wist ik al;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Gaan we vaker doen

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele fijne service. Mn bestelling stond keurig op tijd klaar. Heel vriendelijk en enthousiast personeel en heerlijk eten

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heerlijk!!!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk soepje met een salade voor mij en mijn klant. Echt een lekkere lunch! Dank!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de erwtensoep als het flatbread met humus en groenten was erg lekker. De bezorging was ook prima en snel. Aanrader!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen zin in koken vandaag. Weer genoten van de erwtensoep. Top service.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn zoon heeft lopen smullen van de erwtensoep! De flatbreads met paddenstoelen en de ander met avocado waren weer super lekker. Elke keer weer genieten van een smaakexplosie.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topfood

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top as always

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een feest om gezond eten te kunnen bestellen in Bussum. Zo smaakvol! Salade, soep, flatbread & drankje. Allemaal top! We bestellen heel erg snel weer!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer geweldig ! Pinda soep erg lekker en smakelijk. En zeer vriendelijke sevice .Thanks

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de couscous salade en hebben zitten smullen!! Wat een overheerlijke salade! Dat gaan wij vaker doen!!! En de bestelling werd ruim voor de aangegeven tijd bezorgd, echt super!!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pindasoep & Tomatensoep waren heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en heeeeerlijke salade en soep! Was (weer) smullen!!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer voortreffelijk!😋

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soepen, het smaakte weer geweldig leker👌

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Één woord: HEERLIJK! (Italiaanse tomatensoep, knolselderijsoep, tosti hamkaas en couscous salade met feta)

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk flatbread met avocado en pesto

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde noodlesoep met kip bleek vegetarisch te zijn geworden :-). Kan het zijn dat de porties kleiner geworden zijn? Wij hebben bijvoorbeeld de indruk dat de medium nu de maat heeft die voorheen als small aangeduid werd. Misschien is het een idee om de grootte van de soepporties in ml te vermelden op het bestelformulier. Verder was alles weer heerlijk!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thaise noodlesoep en Oosterse salade voor de lunch, heerlijk! Een aanrader!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk lunch besteld bij Trev’s soep. Soep en broodjes waren top! Komende weken gaan we vaker bestellen!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere soepen en heerlijke salades. Favoriet; de tuna melt & Thaise noodles salade

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere soep! Echt top en super snelle levering! Dank jullie wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Tasty and friendly service as always!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten ! Verse broodjes, perfecte soep en couscous salade ! En zeer aardige mensen die service op plek 1 hebben staan.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spinazie kokos onze favoriet! Super met bestel service nu

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soepen, salades en broodjes. Fijn als je wilt laten bezorgen en ook nog eens gezond wilt eten. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer verrukkelijk!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soepen waren beide super smaakvol!! En salade simpel maar heel lekker! Echt zo blij met dit adres.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Om 08.30 uur besteld voor 5 dagen en om 09.30 uur opgehaald. En net als altijd is het weer allemaal even lekker. Gezond en makkelijk voor een goeie prijs. Een echte aanrader.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als alles zo zeker was als de kwaliteit van Trev, dan zou twijfel niet meer bestaan.

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Wow we zijn SOEPER SPRAKELOOS ☺️ Dank je wel!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker! Wederom hebben wij weer gesmuld van verschillende soepjes en overheerlijke flatbreads!

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:SOEPERDANK Aaf! Top dat jullie gesmuld hebben! Tot soep!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke soepen en vriendelijke service, zo attent dat er wat leuks op de soepbakjes en zakje staat😃

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Dank je wel voor je SOEPER complimenten!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, vers en heel erg lekker!

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:SOEPER dank je wel voor je mooie beoordeling!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Thaise soep met broodjes en het flatbread was ook super en zeker voor herhaling vatbaar! Gezonde variant op iets laten bezorgen!

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:SOEPER dank je wel! Wij zijn ook trots dat we een mooi alternatief kunnen bieden voor take-away! Heel fijn om te horen dat je genoten hebt van je bestelling! 🙏🏻

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Dank voor je mooie beoordeling & graag tot soep!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:SOEPERFIJN om te horen!! Dank je wel Marina

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Zoals altijd. Netjes bezorgd door nette bezorger. Fijn dat je via de mail op de hoogte gehouden wordt van tijd van aankomst.

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Wat goed om te horen! Dank je wel! 😊 We hebben je complimenten ook doorgegeven aan onze SOEPER BEZORGER! Tot soep!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Dank je wel voor deze 5 SOEPER sterren!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soep(en), vers bereid, smaakvol en ook nog eens thuisbezorgd. Zo is thuiswerken een stuk lekkerder!

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Yeah dat vinden wij SOEPER om te horen! Dank!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd lekker en gezond bij Trev en Eva. Vanaf het eerste uur klant en dat zie ik niet snel veranderen.

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Wat een mooie complimenten, dank je wel! We zijn SOEPERBLIJ & dankbaar voor je trouwe komst bij Soep!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:SOEPER bedankt voor deze mooie 5-sterren!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen wekelijks bij Trev, en elke keer weer heerlijk, van de soepen tot aan de broodjes en salades! Soeper blij met jullie!

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Dank je wel!! Heel fijn om te lezen 🤗 Wij zijn ook SOEPERBLIJ met jullie trouwe steun! Dank! Tot soep!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker gegeten! Heerlijk soepje en een salade! Veel dank en tot snel weer!

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Wat SOEPERFIJN om te lezen! Dank je wel Esther! Tot soep!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd snel geleverd. Soep lekker heet en heel goed van smaak. Flatbread met Serrano ham super lekker

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Fijn om te horen dat we snel geleverd hebben & dat de soep goed warm was. Daar doen wij ook ons uiterste best voor! SOEPER dat je genoten hebt van de flatbread serranoham! Wist je dat de we flatbreads in 4 varianten op de kaart hebben staan? Allemaal om te smullen vinden wij! Soeper dank, Mu & graag tot de volgende keer! Trev’s Soep

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Alle soepen zijn aan te raden en flatbread is heerlijk!

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Dank voor je SOEPER beoordeling Merve! Tot soep!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer erg lekker! Wel jammer dat er dit keer geen broodje bij de soep zat...

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Dank voor je SOEPER beoordeling! En wat stom van ons dat we de broodjes vergeten waren 🙈! Excuses daarvoor! We gaan er weer extra goed opletten. Mocht er in de toekomst weer een keer iets missen (wat we natuurlijk niet hopen 😉) bel ons dan via de winkel 035-6315155 dan kunnen we het direct oplossen! Fijne dag, tot soep of tot je voordeur! Trev’s Soep

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De soepen waren heerlijk en vol van smaak en keurig op temperatuur bij de bezorging. Bij elk kommetje soep werd een broodje bij geserveerd wat een smakelijke aanvulling is. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Trev’s Soep & Smullokaal:Dank voor deze SOEPER beoordeling!