Bewertungen von Trev’s Soep & Smullokaal Bussum

Neue Beurteilungen

5.0
Dirk B
26 Mai 2023
Petra Keuchenius
26 Mai 2023

Heerlijk eten en exact op tijd bezorgd!

Hanna Bos
25 Mai 2023
Sven
17 Mai 2023

Heerlijke gevulde pindasoep, we hebben weer genoten.

Tine
7 Mai 2023

Heerlijke soep weer en fijn op tijd bezorgd đŸ‘đŸŒ

Marije Derboven
6 Mai 2023

Altijd lekker, altijd snel gebracht, altijd een feest om te bestellen.

Sander
4 Mai 2023

5e keer de zelfde soep besteld! Kokos kip spinazie! Potjandorie wat is die lekker.

E.
3 Mai 2023

Super. Altijd top kwaliteit. Heel snel & vrolijk bezorgt! Aanrader.

Roos Dekker
29 April 2023

Heerlijke verse soep en de beste tuna melt van het Gooi

Gigi Dingler
21 April 2023

Eten was heerlijk! Wel een paar dingetjes, ik dacht dat ik bestek had besteld, maar dat zat er er niet bij. Ook geen servetten. Dat was niet handig bij de picknick. Ik vond de bietensalade wat aan de saaie kant, miste wat frisheid. Couscous salade, broodje, drankje en soep waren heerlijk!

Barbro van der Ham
18 April 2023

Het was weer heerlijk! De nieuwe smaken flatbreads zijn goedgekeurd 😁

Jesica
18 April 2023

Iedere dinsdag een heerlijke soep, altijd top. Alleen vandaag de indiase linzensoep met kip..waar was de kip? ik had 1 zielig stukje. Normaal zit ie hartstikke vol met kip was beetje jammer!

Eveline
15 April 2023
Heleen
15 April 2023

Beste soep & salade van Bussum en omstreken 💝

Karel
12 April 2023

Top

Jasmijn
8 April 2023

Zoals altijd top!

Juliet
28 MĂ€rz 2023

Super lekkere soepjes en fijne lieve service. Dankjewel!

Janine
25 MĂ€rz 2023

Heerlijk allemaal!

Gouwke
19 MĂ€rz 2023

Zoals altijd heerlijke soep! Altijd goede smaken en flatbeead met humus is ook aanrader. Bezorging is tot nu toe altijd heel snel! Blij met Trev’s Soep.

Sandra
18 MĂ€rz 2023

Was weer heerlijk. Ik had de noedelsoep
.zouden jullie die ook vega kunnen aanbieden?

Jasmijn
15 MĂ€rz 2023

Het was heerlijk! Echt vers, gezond en gewoon heel erg lekker! Dank Trev’s!

Kyra
14 MĂ€rz 2023
Sanne Visser
14 MĂ€rz 2023

Iets te veel dadels (zoet)

Evelien van Epen
11 MĂ€rz 2023
Paula
5 MĂ€rz 2023

Soep was lekker van smaak maar helaas enorm afgekoeld, zeer lauw bezorgd.

Nathalie
2 MĂ€rz 2023

Zoals elke keer: Perfect!

Charlotte
11 Februar 2023

Zoals altijd lekker, maar de broodjes bij de soep misten dit keer :(

Wijnand Peterse
10 Februar 2023

Snel bezorgd zoals altijd. Salade was ook goed zoals altijd alleen de soep bevatte vooral vulling en bijna geen vocht

Anoesjka Pas
9 Februar 2023

Heerlijke maaltijdsalade en op tijd bezorgd!

Marjolein
5 Februar 2023

Super lekkere salade en soep Ă©n heel snel bezorgd!

Octavie
3 Februar 2023
Muriel
3 Februar 2023

Supersnelle bezorging. Vriendelijke bezorgen . Soep was lekker warm en goed van smaak. Flatbread was ook er lekker en goed belegd. Zeker de moeite waard.

Fleur
2 Februar 2023

Heeeeerlijk!! Echt een feestje met de soepen van Trev!

Dofferhoff
1 Februar 2023

De soep was niet warm genoeg

Joost
26 Januar 2023
Annelies
21 Januar 2023
Simon
19 Januar 2023
Vd heuvel
17 Januar 2023

Super heerlijke maaltijd die met liefde bereid worden.

Lenny
12 Januar 2023

Kwaliteit is top maar ik vind de bulgur salade niet echt bijzonder en ook niet echt lekker. Ik mis de oosterse salade😔

Mario
12 Januar 2023

Heerlijk soep besteld met een snelle en vriendelijke bezorging Soep is goed van smaak en structuur

Margot Smit
6 Januar 2023

De koriander zat niet bij de wortelsoep. Dat is wel erg jammer.

Sanne (LINDA.)
5 Januar 2023

Super lekker de Algarijse soep, een blijvertje wat mij bereft!

Claudia Geene
23 Dezember 2022

Wij vonden het wat gewoontjes vandaag. Helaas

Smits
20 Dezember 2022

Snelle bezorging en de soep was heerlijk! Ook de flatbreads zijn favoriet hierđŸ€©

Hanna Bos
16 Dezember 2022

Groot fan van Trev’s soep! Deze keer laten bezorgen, ging goed. We hebben nog niet alles geprobeerd van de kaart maar tot nu toe geen klachten ;-) Nou okĂ©, deze laatste keer was de kip en taugĂ© ver te zoeken in de Thaise soep maar het smaakte nog steeds goed.

Albert
14 Dezember 2022

Mooie optijd en warm en heerlijk gegeten

Liesbeth van Wijk
11 Dezember 2022

Heerlijke soep

Frank Neher
10 Dezember 2022

Soep was koud

L in NL
9 Dezember 2022

heerlijk soep, goed verpakt

Hilmar
8 Dezember 2022
Jasmijn
1 Dezember 2022

Zoooo lekker gegeten! Trevs is altijd feestje! Je proeft dat het vers & met liefde gemaakt is. Bedankt weer lieve mensen! Tot snel!

D den uijl
1 Dezember 2022

Samen met mijn dochter nog altijd groot fan van jullie heerlijke linzensoep en broodjes

Ans Kloosterman
1 Dezember 2022

Oosterse salade en flatbread waren heerlijk!! Álles van Trev Soep is heerlijk!

Monique van Aken
29 November 2022

Mmmm...heerlijke linzensoep en flatbed is verrukkelijk!

Daphne
29 November 2022

Top!

Nathalie
26 November 2022

Serieus lekker eten! Heerlijke smaak combinaties, verse producten, en goede bezorging.

Micheline
25 November 2022

Niet gezellig ingepakt / koud

Juul de Vries
23 November 2022
Jesse Weltevreden
18 November 2022

Gerechten zijn smakelijk en rijk gevuld, goed verpakt en op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar wat mij betreft! Assortiment van desserts en dranken zou wel uitgebreider mogen.

beau
12 November 2022
elselien
9 November 2022

Couscous salade was heel zout, proefde echt de zoutkorrels. Smaakte echt anders dan normaal. Geen probleem maar even FYI. Soep was heerlijk!

Mark Biermans
9 November 2022

In tegenstelling tot eerdere ervaringen, was de couscous salade (veggie) veel te zout. Jammer.

Debby den Uijl
9 November 2022

Nog steeds groter fan van hun heerlijke linzensoep en broodjes. Steeds weer genieten.

Lisa
4 November 2022
Jeannette
3 November 2022

Heerlijke soep & flatbread en een supersnelle bezorging!

Maxi
28 Oktober 2022

Toppie, heerlijk net als altijd.

Maddie
27 Oktober 2022
Florine langendijk
25 Oktober 2022
Désirée Kuipers
21 Oktober 2022

Altijd lekker en goed en snel !

Petra Strik
20 Oktober 2022

Weer heel lekker en verzorgd!

Lara
19 Oktober 2022

Mijn Avocado was bruin en er was weinig smaak aan het broodje.

Cindy
16 Oktober 2022

We hebben weer genoten van de heerlijke spinaziesoep met kip en het flat bread met avocado. Snel bezorgd ook.

Kate
14 Oktober 2022

Everything was fine! Delirious soup and delivery on time!

Barbro van der Ham
13 Oktober 2022

Het was weer heerlijk!

Suzanne van Drunen
13 Oktober 2022

Ik had 'geen noodles' aangevinkt bij de oosterse salade, maar kreeg wĂšl noodles. Verder was het lekker en goed verzorgd (als altijd). Alleen dus een halve bak noodles in de GFT...

Lodewijk
7 Oktober 2022

Gewoon weer top!

a.
7 Oktober 2022

duurde lang en de soep had minder smaak dan vorige keren

Rianne
7 Oktober 2022

Heerlijk gegeten weer en het eten werd mooi op de aangegeven tijd bezorgd!

Leslie
2 Oktober 2022

Altijd top!

Marije
1 Oktober 2022
Marjon Dries
30 September 2022

Omdat een persoon zich had ziekgemeld, overlegde ik met de medewerkster dat er een soep minder geleverd zou worden. Ipv de soep zouden we dan 2 cakes krijgen en bestek. Helaas werden deze allebei niet geleverd. De soepen en salades waren als altijd heerlijk! Jammer was dat nergens aangegeven werd wat wat was.We moesten ontdekken door omroeren wat de vegetarische soep was.

Ronald
27 September 2022

Diepe weer voortreffelijk en salade was vorige keer beter. Maar nog steeds top.

AV Kuperus
24 September 2022

Erg lekker gegeten !

Joke
22 September 2022
TCW
16 September 2022

Couscous-salade was iets te zout

Marie-jose
16 September 2022
Gaby
8 September 2022

Snelle levering en vriendelijk bezorger. Eten was goed op temperatuur en zoals altijd is de kwaliteit top!! Heb er werkelijk weer van gesmuld 😃

Tom
8 September 2022

Kijk, ze zijn bij Trev's ook niet gek! Die weten best wat goed ze doen. Maar dat mag ook wel eens gezegd worden. "Heerlijk"!!! De Couscous salade was heerlijk, wist ik, daarom bestel ik 'm vaker. De courgettesoep, precies goed. Smaakvol. Kortom een Trevver! Bezorging was vlot en vriendelijk. Minpuntje, dat malle plastic bakje met zaadjes. Mik die op de salade of in een lief klein papieren zakje. Maar dat is maar een klein minpuntje :-) Gezonde maaltijd, heb er van genoten! Het is fijn dat je ook een 'gezonde' maaltijd kan kiezen tussen al die pizza's, malle kapsalons en vleeshompen.

Nico
7 September 2022

Vers en lekker!

Tessa
5 September 2022

Smaakvolle salade en idem linzensoep.

Jenny Kooijmans
27 August 2022
Anoniem
24 August 2022

Heel erg lekker gegeten. Ontzettend vers!

FRANK RIGTER
23 August 2022
Irene Hamelink
20 August 2022

Couscous Salade was Super! Gesmuld!

Tom Loman
17 August 2022

Wat een voortreffelijke flatbread met Italiaanse ham heb ik gisteren mogen eten. Potverdomme wat een zaligheid! De salades zijn ook altijd vers en smaakvol.

Anjetta
16 August 2022

Supersnelle levering, soep nog heerlijk warm/heet! Toppers!

Manou Jacobs
13 August 2022

Heerlijk gegeten. Op afgesproken tijd stond de bestelling klaar. Voor herhaling vatbaar!

Barbro van der Ham
10 August 2022

De bestelling was niet zoals ik het van jullie gewend ben. Soep was lauw/warm en m’n flatbread taai en sompig met bruine/ snotterige avocado.

Antwort von Trev’s Soep & Smullokaal

Beste Barbro, Wat ontzettend vervelend om te horen! We nemen morgen even contact met je op om het op te lossen! Want dit is natuurlijk niet de bedoeling! Groet, Eva

Juul
5 August 2022

Altijd top!

Nabie
20 Juli 2022

Heerlijke broodje en soep. Het Kwam heel warmmm aan! Top! Zo door gaan.

Ellemarie
19 Juli 2022

Fijn bestellen via de site, alles stond keurig klaar. Op deze zeer warme dag ook gekozen voor de koude doperwten-muntsoep met watermeloen. Heerlijk, bedankt voor de tip. Gefeliciteerd met jullie 7-jarig jubileum!

Maxime
15 Juli 2022

Heerlijk, nog warm ook

Barendse
10 Juli 2022
Bas
8 Juli 2022
Annique
8 Juli 2022

Heerlijk soep!

mariette
7 Juli 2022

wederom een heerlijke soep met een bijzondere zoete aardappelsalade

Leslie
6 Juli 2022

Heerlijk als altijd en precies op tijd bezorgd.

Nico Bader
4 Juli 2022
Bsyens
1 Juli 2022

Zoals altijd heerlijk vers en voedzaam

Esther
1 Juli 2022

Heeerlijk gegeten, soep en salade beiden heel smaakvol en super service snel geholpen dank jullie tot snel

E.
1 Juli 2022

Echt heerlijk gegeten met de kids! Soep, flatbread tosti en bietensalade. Bietensalade pas de volgende dag opgegeten en dat was heerlijk! Fijn om zo vers & gezond te kunnen bestellen. Bedankt & tot de volgende keer!

anoniem
25 Juni 2022

Heerlijk eten ( Couscous Feta salade- Flatbread Hummus, Pompoensoep met bosui) Ă©n lekkere drankjes: (Luscombe Lime Crush en Luscombe Rose Bubbly Zou 45 min duren, maar ware er alin 25 min- top bezorging ook. DANK en AANRADER

M
25 Juni 2022

Super snelle service. Alles lekker warm. Soep heerlijk, tosti goed van smaak en een vriendelijke bezorger.

Barbro van der Ham
24 Juni 2022

Zoals altijd, was het weer heerlijk en goed verzorgd. Jullie zijn toppers!!

Elselien van Anken
21 Juni 2022
Fleur
15 Juni 2022

Altijd heerlijk en keurig en vriendelijk bezorgd.

Antoinet
15 Juni 2022

Wij bestellen regelmatig bij jullie, met name flatbread. Er kwam 'commentaar' dat het brood de vorige keer warm was, nu dus niet. Het brood was ook nogal 'rommelig' gesneden (dunne bovenkant waardoor de vulling overal zat). Wellicht een aandachtspuntje!

Lonneke Huijsmans
9 Juni 2022
Ronald
8 Juni 2022

Heerlijke smaak en snelle service!

Barbara
8 Juni 2022

Was heerlijk

L
3 Juni 2022

De nieuwe pompoensalade is een aanrader!

Philip
1 Juni 2022
Rene
29 Mai 2022

De soep en de broodjes waren koud

Els
19 Mai 2022

Heerlijke tomatensoep: vers en heel warm, top! De flatbread met humus en gegrilde groenten was ook heerlijk. Zeker een flinke portie!

Caro Nieuwenhuis
12 Mai 2022

Heerlijk gegeten en fijne communicatie en relatief snelle bestelling 👌

Lo
23 April 2022

Oosterse salade is heerlijk!

Daniella Visser
21 April 2022

heerlijk en ook de salades heel lekker

Ronald
20 April 2022

Weer fantastische gesmaakt en gemaakt. Daarbij snel gebracht dus weer een 10!

mariette
19 April 2022

Net voor acht uur besteld en toch nog alles geleverd. Lekker tomatensoep en zalige flatbreads.

Gwen
9 April 2022

Lekkere en gezonde maaltijden!

Doris Kruijt
8 April 2022

Jullie soep en salades zijn altijd heerlijk! Wel fijn als jullie aangeven als een soep heel heet is. Mijn zoontje is fan van jullie soep maar had de spinazie kokos vanavond en die heeft hij niet gegeten omdat hij zo heet was. Grtjs D

Lise
7 April 2022

Elke keer weer heerlijk, vers en snel bezorgd! Top!

Conny
7 April 2022

super, top, yummie, gezond, op tijd, vers, PERFECT

Patricia
7 April 2022

Jammer dat de spinazie soep nu wat pittiger wordt gemaakt dan voorheen. Op deze manier wordt het minder passend voor jonge kinderen die de soep juist zo lekker vonden.

Barbro van der Ham
1 April 2022

Het was, zoals altijd, weer heerlijk!!

Esther Dam
1 April 2022

De soep was top zoals altijd en de oosterse salade geweldig! Heerlijke dressing en niet te pittig gewoon top! Dank je

Paul van der Linden
30 MĂ€rz 2022

Lekker als altijd. Alleen mistte de koriander bij de Marokkaanse soep. Die hoort daar toch bij?

Charlotte
22 MĂ€rz 2022

Altijd lekker! jammer dat bosbessencake / bananenbrood er vaak niet is

Claire
20 MĂ€rz 2022

Hi, heerlijke soep & salade, maar helaas zat het flatbread er niet bij en was de bezorging 40 min later


Marianne
18 MĂ€rz 2022

4 flatbreads, overheerlijk zoals altijd

Jasmijn
17 MĂ€rz 2022

Echt zo lekker gegeten! Zelf genoten van de bietensalade, super puur & kraakvers van smaak. Kids hebben heerlijk de flatbread tosti gegeten met een soepje (maat S). Bedankt Trev’s! Komen snel weer!

Dee Kuipers
17 MĂ€rz 2022

Soepel soep en soeper serrano flatbread !

Jetty
11 MĂ€rz 2022

Altijd vers, puur en héérlijk! Geweldige service

Charlot
2 MĂ€rz 2022

Ik had iets meer dressing op de salades verwacht, zeker op de oosterse. Vond ze daardoor ietwat flauw. Bij couscous heb je natuurlijk niet echt een dressing, maar miste een beetje de kick.

Nathalie
26 Februar 2022

In Ă©Ă©n woord: Fantastisch!! Heerlijke, smaakvolle, verse gerechten!

Max
24 Februar 2022

Vriendelijke bezorger en lekkere soep en salades. De naam zegt het al; we hebben gesmuld. Geen verbeteringen nodig. Ga zo door! :-D

Barbra
23 Februar 2022

Het was heerlijk!!

Lodewijk Kolfschoten
17 Februar 2022

Top! Gewoon top!

Iris
17 Februar 2022

Heerlijke soep!! Precies op de gevraagde tijd. Aanrader en zeker voor herhaling vatbaar :)

Roos
15 Februar 2022

Zouden we bij een online bestelling ook een factuur kunnen krijgen? Direct via de mail?

Esther Dam
11 Februar 2022

De Indiase linzensoep met kip was weer heerlijk en de oosterse salade goddelijk . dank jullie

Lenny
10 Februar 2022

Was weer heerlijk! Miste alleen de koriander bij de soep en had gevraagd om de dressing bij de salade apart te houden en dat was helaas niet gelukt
.. Volgende week doe ik een nieuwe poging🙂

Aardse
10 Februar 2022
henriette lurvink
8 Februar 2022

Wij vinden jullie soepen heerlijk!! Onze favoriet is de spinazie/cocos soep met rijst/kip. Helaas vanavond hebben jullie er echt een schep zout te veel in gedaan, echt super jammer. Het was nog net te eten(omdat we zo'n honger hadden) maar heel graag wat zuiniger met zout volgende keer!!!

Jan-Joost
5 Februar 2022
Nicoline
3 Februar 2022

Wederom heerlijk, genoten van de salade

M
2 Februar 2022

Zoals altijd weer heerlijk!

Laila
1 Februar 2022
Carolie
1 Februar 2022

Heerlijke warme soep , sneller dan verwacht!!

Charlotte
1 Februar 2022
Lou
30 Januar 2022

Heerlijke soep en salade. Aanrader! Alleen het extra bestelde broodje zat er niet bij;-(.

Annelies
29 Januar 2022
Lisa
27 Januar 2022

Heerlijke soep!

Suzanne
27 Januar 2022
Lenny
26 Januar 2022

De paddestoelensoep was heeeerlijk en de oosterse salade is top! Van een suikervrije dressing zou ik misschien nog blijer worden🙂

Gooise Scholen Federatie, Antoinet Poelgeest
25 Januar 2022

Super verzorgd, heerlijk gegeten!!

olga
25 Januar 2022

Ik vond de Oosterse salade een beetje saai. Zat er wel dressing op? Ik miste wat frisheid, pit. Rest was prima

Ilonka - Baarn
24 Januar 2022

Heerlijke Indiase linzensoep. Het bestel- en bezorg traject was perfect!

Pirjo
22 Januar 2022

Heerlijk gegeten!!

Marit
21 Januar 2022

Altijd heerlijk, goede vega opties. Bezorging is ook altijd snel, super tevreden!

Thomas & Tink
19 Januar 2022

Wij zijn fan van Trev’s soep! Aardige mensen, goede service en heerlijke soepen en broodjes! Wat ons betreft zouden jullie alle dagen open mogen zijn.

Toren 5
19 Januar 2022

Geweldig! Heerlijk en snel bezorgd bovendien. TOP!

Luc
15 Januar 2022

Heerlijke soep, makkelijk bestellen, correct bezorgd, helemaal prima.

Robbie Scheers
14 Januar 2022

SuperSoep

Esther
14 Januar 2022

Indiase linzensoep weer heeerlijk, oosterse salade ook top dressing was lekker iets minder spicy dan normaal maar alsnog prima

Astrid
13 Januar 2022

Top soep

Wim Braam
13 Januar 2022

Super bezorging, bijzonder vriendelijke en gastvrije jongeman ! 😄. De soep was uitstekend van smaak. Had wel wat beter gekund
. Had de soep rond 1 pm besteld, echter was deze er al ergens vĂČĂČr half Ă©Ă©n. Bijzonder snel ! đŸ‘»đŸ‘»đŸ§šđŸ§šđŸ‡łđŸ‡±đŸ‡łđŸ‡± Succes met jullie business, en hopelijk gauw weer tot ziens in real life !

Bart
13 Januar 2022

Ik had twee broodjes en twee salades besteld via internet. Zelf afgehaald. De broodjes waren heerlijk vers zoals ook de salades.

Kelly
12 Januar 2022

Elke keer weer genieten!!

Nanda
9 Januar 2022

Superlekker. Goede bezorging. Echt een aanrader.

Brigitte
8 Januar 2022

Wederom heerlijke soepjes en flatbread besteld! De pindasoep was voortreffelijk en flatbread serano smaakt naar veel meer! HĂ©Ă©rlijk!

Familie Verkade
7 Januar 2022
Mirte Venema
7 Januar 2022

We komen regelmatig speciaal voor de heerlijke soepen naar Trev’s in Bussum. Helaas kunnen we even niet op het fijne terras zitten, maar gelukkig kunnen we nog afhalen. Het was wederom heerlijk!

Chantal
7 Januar 2022

De Indiase linzensoep was heerlijk! Echter de spinazie kokos soep met kip was echt extreem zout.

Joke
6 Januar 2022

Altijd goed en lekker!

Birgitta Groenendijk
5 Januar 2022

Indiase linzensoep, mijn all time favorite!!! Zo heerlijk op druilerige dag als vandaag. Genoten!!

Anouk de Mol
23 Dezember 2021

Ik vind het altijd een feest!! Zo lekker, vers en gezond!

W. Reijntjes
23 Dezember 2021

Top! Ook fijne service, door mijn toedoen ergens een foutje geslopen in afhaaltijd, maar was geen enkel probleem, werd zonder enige moeite omgegooid. En dan dus ook nog eens erg lekker!

Irene
22 Dezember 2021

Heerlijke soep

Elly
22 Dezember 2021

De soep is super. Aanrader! Hou van soep...ga naar Trev

Freek
22 Dezember 2021

De soep en salade waren zoals gewoonlijk fantastisch! De tosti’s echter een aanfluiting.. plat als een dubbeltje, had ham en kaas moeten zijn maar er zat alleen een splintertje kaas op
dit was niet Trev’s Soep waardig..:-( Dit past echt niet in jullie fantastische assortiment en doet af aan jullie naam.

Lois
21 Dezember 2021

Afhaal ging erg vlot, ze waren ook erg beleeft. Eten was heerlijk.

Marianne Scholtens
21 Dezember 2021

Altijd even lekker, wij nemen meestal een combi van soep en een flatbread en de flatbread gegrilde groenten met humus is overheerlijk.

Anne van der Koppel
19 Dezember 2021
Timon
19 Dezember 2021

Superlekkere soep !!!

Tina
8 Dezember 2021

Delicious and great services as always

Floris
7 Dezember 2021

Leuke zaak, heerlijke soepen en de broodjes en salades zijn ook top overigens ;)

Marianne
3 Dezember 2021

Heerlijke soep, heerlijk gevuld platbrood!

Roos
3 Dezember 2021

De lekkerste soep en top broodjes. Tuna Melt is favo van ons kantoor.

Rosalynn
1 Dezember 2021

Wij zijn fan :) Echt lekker, altijd vers, verrassende combinaties en vriendelijke bezorging!

Jolanda Tijdeman-Tamboer
1 Dezember 2021

Ontzettend lekker, gezond eten. Keurig op tijd bezorgd!

Jurgen
30 November 2021
Irene
26 November 2021

Helemaal Top! EN Heerlijk!

Raymond Schoen
25 November 2021

Heerlijk gegeten en altijd een persoonlijk bedankje erbij! Het is altijd een feestje bij jullie

Nanda
24 November 2021

Het was weer top allemaal.

M.
19 November 2021

Zoals altijd👍

Peter Stoop
19 November 2021

Grote klasse hoe de smaak is geweest. Ook prima timing, ik kwam binnen en was ook al klaar. Super trots op jullie en kom graag bij jullie

Nina
12 November 2021

Heerlijke en voedzame soepjes, met zorg gemaakt en vlot gebracht

Esther Dam
12 November 2021

Het eten stond klaar, vriendelijke bediening zoals altijd. En de soep was weer hemels

Valerie
9 November 2021

Super snel bezorgd en altijd vers en smaakvol!

Ane
9 November 2021

Als je een bestelling plaatst voor 18.45 en het komt om 18.10 is dat vervelend. Het eten zelf is uitstekend!

Martin
9 November 2021
Elseline Tolhoek
9 November 2021

Heerlijk!

Gigi Dingler
8 November 2021

Soep vond ik relatief weinig en de broodjes relatief groot. Alles smaakte heerlijk!

Eline
6 November 2021

Heerlijk gegeten en wat een snelle service. Kan een ieder de Thaise pompoen soep met de kiptosti aanraden, maar volgens mij is alles lekker -:)

Julia
6 November 2021
Inge
5 November 2021

Was heerlijk

Sharifa
3 November 2021

Alleen maar complimenten voor Trev’s! Linzensoep en een club tosti kip is mijn favoriete combi! Ben er al meer als 10x geweest en iedere x heb ik heerlijk gegeten! Ik zal iedereen trev’s aanbevelen! Personeel is ook heel erg vriendelijk! Top tent!!!

Juul
3 November 2021

Altijd top!

nienke elenbaas
2 November 2021

Aangezien ik in quarantaine zit als gevolg van corona verwen ik mijzelf elke dag met soep van Trev's. De bezorging is altijd op tijd en met een lach. Momenteel is soep mijn hoogtepunt van de dag :-)

Maud
30 Oktober 2021
Philip
26 Oktober 2021
Sandra
15 Oktober 2021

We hebben heerlijk gegeten en de snelle bezorging was Soeper!

Sophie
13 Oktober 2021

Altijd heerlijke verse soep. Heerlijke smaken. Nemen er vaak couscous bij. Altijd snel gebracht.

Liesbeth
10 Oktober 2021

Vriendelijke bezorger en een heerlijke maaltijd! Tomatensoep en een overheerlijke tosti tonijnsalade!!!! Top!!

Goedvolk
9 Oktober 2021

Super lekkere soep Ă©n couscous salade! Levering altijd op tijd?

Anuschka van der Veen kramers
7 Oktober 2021

Heerlijk eten, bezorging 20 minuten eerder dan aangekondigd. Super

Valerir
6 Oktober 2021

Super snelle bezorging en als altijd heerlijk en vers eten!

Gertjan
2 Oktober 2021

Trev is altijd optijd! Ook de kwaliteit is constant. Iedere keer weer een traktatie!

Shima
2 Oktober 2021

Super lieve personeel en de soep was heerlijk weer.

Annemarie
26 September 2021

Super bezorgservice, heerlijke soepjes, salades en broodjes đŸ‘ŒđŸœEn top als backup voor een lunch thuis ipv restaurant, met vriendinnen!

Anouk
10 September 2021

Alles wat je besteld is gewoon super lekker! De service en kwaliteit is perfect, wij komen (Ă©n bestellen) er graag!

Louise
7 September 2021

Heerlijke lunch en fijne bezorgservice!

Anouk
4 September 2021

Heerlijke salade, bestelling stond netjes klaar op de afgesproken tijd. Vriendelijke bediening

Carl
3 September 2021

Heerlijke soep en salade. Royale porties, super vers. Niets meer aan doen ;)

Eva de Zanger
31 August 2021

Precies optijd bezorgd en echt heerlijke soep en broodje!! Voor herhaling vatbaar!

MO
28 August 2021
Monique
21 August 2021

Echt heel lekker!

Shima
18 August 2021

De soep was super lekker

Jenny van Kampen
6 August 2021

De hoeveelheid viel beetje tegen voor een maat L. Maar smaakte heel goed.

Désirée Kuipers
3 August 2021

Heerlijk pindasoep!

Bader
29 Juli 2021
Fiep
22 Juli 2021

Heerlijke bietensalade en netjes op tijd bezorgd!

margot
17 Juli 2021

Het was weer zalig. dit is onze favouriete salade & soep. De bestelling kwam wegens drukte een half uurtje later dan afgesproken maar dat werd keurig met veel excuses gemeld en als troost een lekker stukje pecan pie.

Bas
12 Juli 2021

heerlijke soep en flat bread! Zeker voor herhaling vatbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Berber
11 Juli 2021

De oosterse salade is zo lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

anoniem
10 Juli 2021

we hadden verschillende dingen besteld: Soepen en salades. Wat een heerlijke combinaties aan verse ingredieten. Stuk voor stuk zeer de moeite waard, incl de pestosaus voor op het lekkere speltbroodje. Daarom gewoon een 10!

Roos
4 Juli 2021

Ik vind de soeps/ broodjes en salades heerlijk alleen met bezorgen gaat laatste 3-4 weken wat minder. Vorige x 45 min te laat, kan gebeuren, mega drukke dag. Nu 45 min te vroeg wat niet zo fijn was (lees; ik en kids waren nog niet thuis). Nogmaals kwaliteit vh eten is top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Barbara van Alphen
3 Juli 2021
Marie-jose Hodges
30 Juni 2021

Altijd lekker en altijd goed.

Nathalie
30 Juni 2021

Heerlijk!

MADELON
29 Juni 2021

Wat een toppers zijn het Eva, Trev en team! Heerlijke linzensoep & couscous salade bezorgd op kantoor met overheerlijk kopje koffie!

Fiep
27 Juni 2021

Heerlijke bietensalade met geitenkaas. Ik vind het wel jammer dat als je alleen bent gedwongen wordt meer te bestellen omdat er een minimum bedrag is.

InHuiz
23 Juni 2021

Erg lekker, snelle bezorging

Barbro van der Ham
22 Juni 2021

Het was zoals altijd heerlijk! We hadden soep, salade en flatbroad en het was allemaal erg lekker!

Ronella
19 Juni 2021

Heerlijke soep, zoals altijd!, en gloeiend heet bezorgd! Zelfs de flatbread was nog lekker warm :)

Stephanie
18 Juni 2021

Ruim half uur te laat. Besteld voor 12:15 om tussen twee afspraken door even samen te kunnen lunchen. Eten was er om 12:50. Hadden nog precies 10 minuten om snel naar binnen te werken. Echt jammer. Kwaliteit goed. Hoewel Tuna Melt door warmte helemaal zacht was geworden. Niet echt geschikt voor bezorging. Flatbread en salade erg lekker. Zou ik zeker nog een keer bestellen. Maar dan moet het wel volgens planning bezorgd worden.

Boterman
13 Juni 2021

Wat lekker allemaal zeg! Wij zijn fan! En bezorging ook top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marie-jose Hodges
12 Juni 2021

Deze week voor 2e keer besteld. Heerlijk gegeten. Soepen, salades en tosti's. Het is allemaal erg lekker.

Winneke
11 Juni 2021

Was weer heerlijk ! Wat een verwennerij , niet koken en heerlijk aan t soepje op de juiste tijd 😃

Mieke
10 Juni 2021
Metz
8 Juni 2021

Super heerlijke soep gegeten en fantastisch lekker plat brood erbij en precies op tijd geleverd!!!!!!

Ingrid
5 Juni 2021
Flore
5 Juni 2021

Topservice, altijd, flexibel, vriendelijk, punctueel👌

yvette
3 Juni 2021

lekkere soep en fijne salade. goed op tijd geleverd.

Thamar van All Brows
1 Juni 2021

Bestelling kwam precies op de tijd zoals ik had aangevraagd. Heerlijke soep , de Italiaanse tomatensoep. En ook de salade couscous met kip was uitermate heerlijk!

Jur
30 Mai 2021
Annemiek
30 Mai 2021
Bert
28 Mai 2021
Steven
23 Mai 2021

Heerlijke soep en salade gegeten zoals altijd !! Super snelle bezorging en uiterst vriendelijke bezorgster. En de lekkerste Blueberry cake niet te vergeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Niels
21 Mai 2021

Wederom voortreffelijke soep!

Suzanne
21 Mai 2021
Willem
17 Mai 2021

Zoals altijd: heel erg lekker en op tijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Barbara
15 Mai 2021

Zoals elke keer weer super vers en heerlijk! Heb nu al vele malen besteld maar nog nooit teleurgesteld. Top aanrader!!

Tamara
14 Mai 2021

Fantastisch wederom. Flatbread serrano en thaise noodle soop. Elke keer weer een traktatie. Kwaliteit top, smaak top en super vers! Echt een aanrader en op onze favo lijst.

Gina
14 Mai 2021

T was weer heerlijk. Alleen jammer als je via de i-phone wil bestellen je niet alle soepen kunt zien

Bas
13 Mai 2021

Prima soepen: goed van smaak en snel bezorgd! Zeker voor herhaling vatbaar!

Alice
12 Mai 2021

Het eten werd prima op tijd en goed warm bezorgd. De smaak van zowel de soep, de tosti en het flatbread was weer heerlijk

Iluska
10 Mai 2021

Heerlijk! De soep en de salades waren heerlijk. Alles stond op tijd klaar.

Monique
9 Mai 2021

Werkelijk niks, maar dan ook niks op aan te merken! Een dikke 10 met een griffel verdiend. Mijn complimenten. Alles smaakte heerlijk!!! Tot een volgende keer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van schalkwijk
8 Mai 2021

Altijd lekker! Spinazie en thaise soep heerlijk van smaak, lekker pittig. De tomatensoep viel tegen, smaakte waterig. Niet opgegeten.

Bernadette
7 Mai 2021

Top kwaliteit, kĂłn iets warmer) Vriendelijke bezorging

Daan
7 Mai 2021

Niet alleen de soep maar ook de maaltijdsalade is top. Stipt op het afgesproken tijdstip konden we genieten van lekker thuis menu!

Willemijn
3 Mai 2021

Kokos spinaziesoep: absolute aanrader.

Charlotte
2 Mai 2021

Het was weer heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ronald en Nicolette Huizen
1 Mai 2021

De THaise noodle soep was goddelijk lekker. Zoals altijd geweldig gedaan. Op tijd en warm bij ons thuis gebracht. Volgende week weer!

Linda
30 April 2021

Altijd super lekker en goede service

Marion
29 April 2021

Heerlijke soep & salade. Supersnelle bezorging 🚚

Regina
28 April 2021

Echt gewoon heerlijk! En snel geleverd. Ik ga snel weer bestellen.

Joan
28 April 2021

Altijd super lekker en vers! Fijn om deze gezonde optie te hebben in Bussum.

Gerda Westra
27 April 2021

We hebben heerlijk gegeten! Het flatbread met avocado en spinazie is verrukkelijk! Ook de pinda soep, die we voor de 1e keer namen, vonden we heerlijk. En de zoete aardappel salade was boven verwachting goed! Wat een lekkere combi van ingrediënten. Het eten werd vlot bezorgd.

Annemarie
23 April 2021

Heerlijk verse lunch op tijd bezorgd! Topservice đŸ‘đŸŒ